Каузата

ВИЗИЯ

Духовното здраве катализира качеството ни на живот.

Нуждаем се от творци, които да възстановят жаждата за духовност.

„Първа клапа“ вярва, че трябва да се правят големи и смели крачки в развитието на младите творци, а от тях се изисква отдаденост и смелост.

„Първа клапа“ ще позволи да направят първия си голям скок, да ударят първа клапа на първия си филм, с който да ги запомним.

МИСИЯ

„Първа клапа“ е предпоставка млади творци, в изключително ранна възраст, да направят своя филмов дебют, превръщайки необременените от възраст и опит творчески идеи в творчески продукт с художествена стойност.

За да постигнат тази цел, творческият потенциал на идеите им ще бъде ревниво пазен и доразвит от цялостен екип опитни и технически подготвени експерти, понастоящем работещи в реалното филмово производство.

В „Първа клапа“, както и в киното, полетът на въображението среща земното притегляне - така, че двете да се съединят в единство и да изненадат публиката.  
<Прочети повече>

ОБРЪЩЕНИЕ НА ОСНОВАТЕЛЯ

„Първа клапа“ е лична кауза, която се надявам да се превърне в обща за по-широк кръг спомоществователи.

Лична е каузата, защото е свързана с лична история.

В своите младини аз съзнателно съм се отклонил от творческия си път в киното и театъра, следвайки практични доводи, които към онзи момент бяха свързани с качеството на образование и живот.

Съдбата е отредила, при едни нови обстоятелства и при един широко отворен свят, моят син да носи в себе тази недовършена задача. Неговата страст е в пъти по-голяма, а надявам се, такова да е и неговото бъдеще, както и бъдещето на много други подрастващи творци, които се нуждаят от правилната подкрепа в правилния момент.  <Прочети повече>

Scroll to top